Sivuviidakko - Etusivulle

Tekninen tukemme palvelee sinua

Mikäli ongelmaasi ei löydy ratkaisua tältä tukisivustolta, tai tarvitset muuta tukea, ota yhteys asiakaspalveluumme osoitteessa: tuki@viidakko.fi.

Sivuviidakko 5 minuutissa:
KATSO VIDEO

Sivuviidakko-julkaisujärjestelmä

Sivuviidakko on moderni julkaisujärjestelmä monipuoliseen käyttöön. Sivuviidakon avulla hallinnoidaan ja päivitetään verkkosivujen sisältöä: sen avulla voidaan toteuttaa näppärästi sekä pienet kampanjasivut että suuremmat sivustokokonaisuudet.

Tämä tukisivusto kertoo, kuinka Sivuviidakkoa käytetään verkkosivujen päivittämiseen. Oppaassa on käsitelty vain osa sen ominaisuuksista. Painopiste on jokapäiväisessä sivuston ylläpidossa.

Lisää tietoa löydät myös osoitteesta: www.sivuviidakko.fi

Peruskäyttöliittymä ja etusivu

Kirjaudu Sivuviidakon ylläpitoon kirjoittamalla selaimeen osoiteriville sivustosi osoite, ja sen perään /admin - esimerkiksi http://www.omasivu.fi/admin

Kirjauduttuasi julkaisujärjestelmään näkymä näyttää allaolevan kaltaiselta.

- - mainscreen.jpg

Pääsivu

1 Voit liikkua ylläpitonäkymän eri sivuilla yläpalkissa olevasta valikosta.
2 Käytettävät lisäosat on listattu etusivulla.
3 Hakutoiminnon avulla voit etsiä sivuja ja muita toimintoja joita pääset muokkaamaan ylläpidon kautta.
4 Voit muokata omia tietojasi ja asetuksiasi, kuten salasanaa, klikkaamalla käyttäjätunnustasi
5 Oikeasta yläkulmasta voit valita käytettävän kieliversion, tai mikäli käytössä on useamman sivuston multisite, voit valita tietyn sivuston

Ajankohtaista tuotteista
Postiviidakko: Tilaajan tilaus- ja lähetyshistoria
Postiviidakko: Raporttien päivitystä
Postiviidakko: Statistiikan bugi korjattu